Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Rikke Roberts , d. 03-07-2021
Hej Rikke.
Mange tak for den skønneste lille hvalp.
En lille hilsen fra Poppy, som snart er 12 uger gammel. Det går så fint med hende. Hun er den dejligste, kærligste lille hvalp.
Og hold da op hvor hun vokser hurtig lige nu :-)
E-mail:
Skrevet af Amalie, d. 21-06-2021
Vi hentede lille Koda for to uger siden og han er sådan en fantastisk hvalp. 🐾Han er en sort Havapoo på nu 10 uger nu. Han er så god med andre hunde, både hvalpe og voksne.✨ Han er også super selvstændig og alenehjemme træningen går så godt. Vi har været så glade for ham siden dag et. Tak for en skøn hvalp Rikke 🥰
E-mail:
Skrevet af Andrea, d. 25-05-2021
En lille hilsen fra Kiwi. Billedet er fra Kiwis 1 års fødselsdag i lørdags, som selvfølgelig blev fejret med en lang tur i skoven.
Skrevet af Jeanett Baadesby, d. 01-04-2021
En lille hilsen fra Djursland. Dejligste Leo 1 år idag. Han er den skønneste hund. Tak for ham :)
E-mail:
Skrevet af Kamilla Kapper, d. 14-03-2021
En hilsen fra Odense fra Bella.
Havaniser/whesti.
Hun bliver 7 år til sommer. Hun er den dejligste hund i hele verden.
E-mail:
Skrevet af Jeanet, d. 16-02-2021
Vi har fået den mest fantastiske Maltipoo født d.18/8-20 vores Loui var stort set renlig da vi fik ham (max 3 uheld ) - han er dygtig og det er det bedste vi har gjort, tusind tak Rikke for en helt igennem perfekt hund❤️ Loui er idag 6 mdr. og vejer 2,7kg
Den bedste anbefaling herfra
Kh
Jeanet
E-mail:
Skrevet af Maria, d. 02-01-2021
Olga har det rigtig godt i København og vi har været rigtig glade for den gode start hun havde fået fra jer. Hun klarede køreturen på 4 timer i stiv arm.
E-mail:
Skrevet af Helle Bedholm , d. 25-12-2020
Hej Rikke. Du ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår . Fra Ludvig 11 md og Albert 8 md.. vores første jul år 2020..
E-mail:
Skrevet af Henriette Lauritsen , d. 18-11-2020
Hej hej Rikke .li en lille hilsen fra Coco 💙.coco trives godt skal snart ha hans første klip . Tak for ham RIkke den sødeste hvalp man kan ønske sig 🐕‍🦺du har de skønneste hvalper 🐕‍🦺
E-mail:
Skrevet af Lisbet , d. 05-11-2020
Hej Rikke
En lille hilsen her fra Molly snart 14 uger 🐶
Tak for den skønneste , søde, sjove og frække lille skønhed . Hun har det godt og trives fantastisk ❤️ Er blevet en meget populær butikshund de 3 dage om ugen hun er med på job 😍
E-mail:
Skrevet af Mette Jørgensen, d. 24-10-2020
Hej
Jeg har oprettet en Facebook gruppe under navnet Bichpoo Danmark. Her han vi udveksle erfaringer, historier og billeder af vores hunde. Vores egen Ella hentede vi i Kennel Madam blå i september 2019.
Man er også velkommen i gruppen, hvis man overvejer at købe en Bichpoo og ønsker at vide mere om racen inden.
Venlig Hilsen Mette Jørgensen
Skrevet af Kristina Henriksen, d. 15-10-2020
Hej Rikke
En lille hilsen fra Vejle og vores lille havapoo.
Huxi klarede turen hjem så fint. Han er faldet rigtig godt til. Han er en meget glad, nysgerrig og legesyg hvalp. Og så er han lidt af en charmetrold.
Tusind tak for den skønneste hvalp.
De kærligste hilsner
Huxi, Morten og Kristina
E-mail:
Skrevet af Helle Geo Jensen, d. 15-10-2020
Hej Rikke
Lige en lille hilsen fra Svendborg.
Turen hjem klarede han så fint. Han er faldet rigtig godt til allerede. Han er en glad, nysgerrig og utrolig tillidsfuld lille hvalp. Så Rikke tak for den sødeste og dejligste hvalp.
De kærligste hilsner fra Jan Helle og Marley
E-mail:
Skrevet af Line Holmen, d. 07-09-2020
Hej Rikke
Albert klarede 3 timer i bil og 2 færge tur med bravur. Han er tillidsfuld glad og nysgerrig.
E-mail:
Skrevet af Allan Klose Bak, d. 18-08-2020
Hej Rikke,

En lille hilsen fra Monty i Struer, nu knap 13 uger gammel. Jeg er bare faldet så godt til, er rar og omgængelig, men også nogle gange en bølle, jeg nyder mine to "storebrødre", specielt Noah er god til at lege med mig og opdrage på mig, men jeg er jo også lærenem og klog:-)
E-mail: