Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jens D. Nielsen, d. 30-03-2015
Hejsa Rikke.

Lige en lille hilsen fra Tøsen.
Hun er nu landet i sit nye hjem, og hun stortrives og charmer alt og alle.

Takker mange gange for den fine behandling vi har fået hos jer, kan kun vildt anbefale andre at bruge jer.

VH. Lene og Jens

E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Hanne Thelén , d. 28-03-2015
I dag bliver vores dejlige havamalt Snowie 1 år. Han er bare den dejligste og kærligste hund.
E-mail:
Skrevet af Cristine, d. 08-03-2015
Hej Rikke
Lige en lille hilsen fra storbyen.
Bodil har det rigtig godt, og vi er simpelthen så glade for hende:-) Vi tænker at komme på besøg når vi kommer nord på igen, hvis det er okay:)
Mange hilsner fra os og Bodil :-)
E-mail:
Skrevet af Gerda Skaanning Opstrup , d. 08-02-2015
Hej Rikke
Dejligt at have en livline.
Vi er bare så fantastisk glade for Luna, som er en dejlig Bichon Havaneser. Tusind tak for en skøn, smuk hund, som vi elsker højt.
Kærlig hilsen
E-mail:
Skrevet af Mette Nielsen , d. 26-01-2015
Hej Rikke lige en hilsen fra Aalborg og selvfølgelig et billede af sødeste lucca som er blevet 1 år og 7 mdr :-) Kan du ha det rigtig godt knus fra Mette&lucca
E-mail:
Skrevet af Jeanette Hansen, d. 10-01-2015
Hej. Den 26/11 2014 fik vi vores dejlige lille Havashu han hund. Balou har allerede lært at sætte og lægge sig på komando. Han spiser heller ikke sin mad før end der bliver sagt Værsgo.Han er en meget trofast og dejlig lille familiehund. Han er også en lille fræk hundehvalp der ikke er helt renlig endnu og som godt kan lide lidt sjov.
E-mail:
Skrevet af Jan Overgaard, d. 02-12-2014
Hej Rikke.
Jeg sender lige en hilsen fra Ludwig som lige er blevet 10 mdr,og jo er ved at være en rigtig flot og dygtig Westie,som dommerne i de 3 udstillinger han har deltaget i,også synes.Således har han jo allerede modtaget en del flotte pokaler,hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af.Men det absolut bedste ved ham er så afgjort hans skønne sind,og det er en fornøjelse at være sammen med ham hver eneste dag.Dette har du Rikke jo da absolut en stor andel i da han allerede da vi fik ham,var meget sød og kærlig med det dejligste sind jeg nogensinde har oplevet hos en Westie.
Jeg vil absolut anbefale Rikke,hvis i er på udkig efter en god og kærlig hund,da hun og hendes familie kæler med,og plejer de kære hunde fra morgen til aften hver dag
E-mail:
Skrevet af Gitte, d. 27-11-2014
En lille hilsen fra Olivia som er født d 20 juni 2013. Hun får dagene til at skinne og natten til at varme. Hun er den bedste og kærligere hund.
E-mail:
Skrevet af Sylvia, d. 25-11-2014
Hej Rikke.
Vores Havanastie- korthåret.
En lille hilsen fra Bella, vores skønne Havanestie, som vi har købt ude ved dig. Bella er nu 5 mdr. og en fantastisk lille fræk hund der sætter gang i huset. Det er meget tydeligt, at mærke terrier-sindet dominere i denne hund :-) Det giver mange sjove oplevelser, da hun er fræk og ikke altid lige accepterer et nej 1, 2 gang.. måske 3 gang. Hun er fantastisk lærenem at trænet i dæk, sit, dans, mm. meget hurtigere end vore Havaneser Lulu på snart 1 år. Jeg vil klart anbefale denne skønne blanding. Vi har fået en legesyg, fræk og lærernem hund, som der er go i, men også en hund, der falder hurtigt til ro, vil nusses og er fantastisk børnevenlig. Hendes udsende.. ja hun er korthåret med lidt strit, terrier ansigt med Havaneser øre, og hvor ser hun bare fantastisk ud :-)
E-mail:
Skrevet af Hanne Thelen , d. 31-10-2014
Hej Rikke
Så er jeg 7 mdr gammel og nyklippet. Min ejer siger jeg er verdens sødeste hund selvom jeg er fræk en gang imellem.
Mange hilsner fra Snowie i Randers
E-mail:
Skrevet af Lene Mortensen, d. 28-09-2014
Hej Rikke - lige en lille hilsen fra Lucky 🐶 Han er faldet godt til og er rigtig dygtig til at besørge udenfor-vi er udenfor hver anden -tredie time med ham.Har dog stadig uheld indenfor - men er allerede begyndt at gå til dørene og markere, hvis han skal 👍😊han virker glad og er meget legesyg - og det ser ud som om han føler sig hjemme 😀Tak for en venlig og grundig vejledning i torsdags - det betyder meget for os 👍 Venlig hilsen Lucky og familie fra Ringkøbing.
E-mail:
Skrevet af Annemette, d. 26-09-2014
Hej Rikke
Lige en lille hilsen fra Ludvig, han trives rigtigt fint og er bare helt fantastisk.
Han skal selvfølgelig også mærke det er fredag.
Go weekend os fra Mejrup
E-mail:
Skrevet af Karina, d. 15-09-2014
En sensommer hilsen fra Terry, der ligger på lur. Hun er en fantastisk hund. Lille og vaks.
E-mail:
Skrevet af Marianne Rank Jensen, d. 14-08-2014
Det går fantastisk med vores skønne lille Ludvig, han er bare så dygtig, ingen uheld om natten, vækker mig og går i seng igen :-)
I aften starter vi til hvalpe motivation, men han kan allerede sætte sig, han ved hvornår der er godbider ;-)
Hilsener fra Randers
E-mail:
Skrevet af Tine Sjørup, d. 27-07-2014
Vi fik vores lille Nova sidste år - og vi har næsten lige fejret hendes etårs fødselsdag. Hun er den dejligste hund på jorden og hele familiens guldklump. Vi er bare så lykkelige for, at vi købte vores hund hos jer, for hun er sund såvel fysisk som mentalt. Vi kan klart anbefale at købe hund hos Kennel Madam blå.
E-mail: