Kennel Madam Blås gæstebog

Skriv gerne en lille hilsen i gæstebogen, og læg MEGET GERNE et lille billede ind af jeres nye lille hvalp, det er så dejligt for mig at vide at alt går godt. 1000 tak til alle jer der har skrevet så søde ord om vores kennel og vores arbejde med vores dejlige hunde og hvalpe, det varmer mere end i tror, I er jo den bedste reklame vi kan få. Af hjertet tak❤️ Folk der kender os ved at vi ligger Liv og sjæl i det, og vil gøre alt for at i får en fantastisk hvalp og en go start. Jeg har kontakt til mange der har købt her og det sætter jeg urolig meget pris på, så bliv endelig ved med at skrive hvordan det går, og send et lille billede af jeres lille hund/familiemedlem . Knus fra Rikke

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anette, d. 21-05-2014
Kunne desværre ik få lov til at sætte et billede ind af den dejlige hund, så han kommer her.
Skrevet af Anette, d. 21-05-2014
Hej Rikke😊.
Som lovet vil jeg beskrive vores skønne lille Kalle😊.
Sidste år i sep forelskede jeg/vi os i en af Rikke's skønne bichoner. Vi var ikke helt sikker på om det var det rigtige vi gjorde ved at anskaffe sån en skøn hvalp, da vi har en søn på 8 år med autisme. Havde læst at det var en meget skrøbelig hund, kan ik tåle høje lyde, og meget legesyg. ( så efter bogen langt fra en hund der Ville kunne trives hjemme hos os). Men besluttede at Noah (min søn) skulle have en ny lege ven, og vi har ik fortrudt det et sekund. Vi har fået en hund der er total ligeglad med høje lyde og elsker at mosle rundt med Noah, han vogter over ham ligemeget hvor han er. Når han bliver Puttet til nat har Kalle det bedst med at komme med i soveværelset så han kan være hos ham. Så det med at man skal lede efter en stor hund med et "doven" sind er ikke rigtigt. Her i hjemmet er det hunden der bliver opdraget til hvordan han skal takle Noah, og han klare det så flot, når jeg syntes at deres leg bliver lidt for vild, bliver der sagt nej til kalle og han går væk og ligger sig indtil han får lov til at lege med ham igen, det er jo trods alt en klog hund.. Så hvis der er andre autister, som gerne vil have sådan en skøn hund, skal i ikke tvivle et sekund, i vil ik fortryde det. Det er blevet min søn's bedste ven, og er hans højdepunkt når han står op og kommer fra skole, og resten af familien ELSKER den skønne kalle.
Skrevet af Lea Venø, d. 12-03-2014
Hej Rikke :) vi vil gerne takke for det rigtige dejlige besøg vi havde nede ved dig i fredags, og vi er så glade for vores lille nye familie medlem, som vi fik med hjem. Det var en lang tur frem og tilbage i bilen, men det betyder ingenting, når man kommer og henter en lille ny hvalp fra så pæne og rene forhold og hvor tingene er iorden. Hun hedder nu Kaya og lyster navnet fuldstændig. Det går okay med ikke at tisse inde, men hun har dog uheld. Tak for hende, hun er alletiders og der er ingen naboer der kan stå for hende!!

Hilsen Thomas og Lea fra Hjørring.
E-mail:
Skrevet af Familien Aba, d. 01-03-2014
Vi fik vores lille fyr i juli 2011. Hjalte er den bedste hund vi nogensinde har haft. Han nærmer sig nu de tre år og han har det rigtig godt. Han har aldrig været syg og har kun fået ros hos dyrlægen. Hjalte har fået sin egen have her i Lemvig, og han elsker at være ude i naturen. Hjalte er meget lærenem, kærlig, nysgerrig og i det hele taget bare en rigtig god hund. Han er let at have med når vi skal nogle steder og er også glad for børn. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Hjalte er elsket af alle i vores familie.
Rikke og hendes familie var rigtig imødekommende da vi i sin tid kom for at se til de nuttede hvalpe. Hvalpene løb frit sammen med deres mor, Carla, sådan som sunde hunde bør. Vi kan kun sige gode ting om den oplevelse vi har og har haft med købet af Hjalte hos Rikke.
Skrevet af Hanne Jensen , d. 25-12-2013
Vi hentede vores dejlige "Bamse" 13 januar i år. Det er ham til venstre under billeder på det blå tæppe. Bamse er nu godt 13 måneder, og han trives så godt. Turen fra Tinglev til Lemvig var alle pengene værd. En super dejlig hund som vi meget glade for.
E-mail:
Skrevet af Mogens Jensen, d. 06-12-2013
Vi hentede den 5. oktober den skønneste lille Hvalp, og han har lige siden smeltet hjerterne på os og alle andre i familien. Vi oplevede en kennel med styr på tingene og et stort hjerte for alle hundene. Rikke var super imødekommende og gæstfri, og vi mødte både Mor og Far til vores nye lille familiemedlem.
Nu hedder han Jack, og vi kunne ikke være mere glade end vi er for ham. De bedste anbefalinger til Kennel Madam Blå.
kærlig julehilsen fra Jack og hele hans nye familie.
E-mail:
Skrevet af Gitte, d. 02-12-2013
Vi har købt den dejligste hvalp hos Madam blå. Vi vil gerne anbefale Rikke og hendes kennel til alle der ønsker at købe hund fra et "ordentligt" sted! Det har været en super positiv oplevelse at få vores lille Mille. Rikke var meget ærlig omkring hvad vi kunne forvente af denne blanding - og vi har mødt begge forældrene. Der er ingen tvivl om, at vores lille Mille har fået en god start på livet. Hun er en superdejlig og meget tillidsfuld lille hund, der aldrig gør. Vi bliver ofte spurgt om, hvilken blanding hun er, da hun charmerer alle hun møder. Hos Rikke er man ikke i tvivl om at hun driver kennelen af kærlighed til hundene - og det får man bare en mere harmonisk hund ud af.

De bedste hilsner
Mille og familien i Aarhus
E-mail:
Skrevet af Carina , d. 20-11-2013
Hejsa Rikke.

Vi vil sende en lille hilsen her fra Odense 😊 Lille Lui har det så fint. Han er en sej lille gut som er det hele værd. Han er nu 5 mdr og trives vældigt. Han charmer sig ind hos alle, bliver tit stoppet af forbipasserende som spørg hvilke dejlig skabning han er. Den anden dag var der en dame (som selv havde en westie derhjemme) der sagde at han var en pragtfuldt hund og det absolut kun gav et plus, at det var en super køn "blanding". Det vil jeg give hende helt ret i 😊 han har også fundet sig en lille veninde som vi går tur med hver aften.
Vi vil varmt anbefale kennel madam blå (Rikke) hvis man ønsker en super dejlig hund og man trygt kan stole på at Rikke gør alt for at overdrage hvalpen på allerbedst mulig måde. Der er intet der bliver overladt til tilfældighederne, det er super gennemført alt hvad Rikke gør for overleveringen. Det var en tryg og god overlevering vi havde af lille Lui 😊 Alt held og lykke med kennelen fremover ønskes du fra os i Odense.
E-mail:
Skrevet af Helene, d. 13-11-2013
Hej Rikke!

Vil bare fortælle hvor glade vi er for vores lille "Havaneser", som vi købte af jer for 14 dage siden. Han har et fantastisk nervesystem. Klarer støvsuger, hårtørrer m.m. uden at blive bange. Han er utrolig tillidsfuld og meget legesyg. Vi elsker ham. Mange kærlige hilsner fra Calles familie
E-mail:
Skrevet af Anette Sørensen, d. 09-11-2013
En lille hilsen fra Bobby. Han er faldet utrolig godt til. Dejlig og nem hund
Mange hilsner fra Bobby og co.
E-mail:
Skrevet af Tove Ehlers, d. 14-10-2013
Vi har købt den dejligste Havashu hvalp hos kennel Madam blå. Ville egentligt have haft en ren shih tzu, men faldt pladask for denne specille smukke hund, Et kærlig sind, tryg, tillidsfuld og lærenem, du får ikke en bedre hund. (har haft mange gennem mit lange liv, men aldrig en så sød. Kan kun anbefale stedet. Og kan se at Rikke har en tilbage fra dette specielle kuld, køb den, køb den, køb den, Men uanset hvilken hund du køber derfra vil du få en god start er jeg sikker på.
E-mail:
Skrevet af Bettina Nielsen, d. 30-09-2013
Kære Kennel Madam Blå
TAK - fordi du hjalp os med at vælge den rigtig hvalp til os.
Vores familie er blevet beriget med skønne skønne COCO. Han er så tillidsfuld, glad, klog, har selvtillid og er på bare en uge faldet til i vores familie. Han er en super nem hundehvalp, forstår når vi siger nej, kommer når vi kalder, holder sig tør hele natten, går i snor, kan være alene i korte perioder og sætter sig på kommando. Han er super charmerende og han bliver bare smukkere og smukkere.
Ja - vi elsker ham både børn og voksne.
Så hermed mine varmeste anbefalinger til Kennel Madam Blå.
Mvh. Bettina Nielsen
Skrevet af Mette Nielsen , d. 26-08-2013
STOR ROS TIL KENNEL MADAME BLÅ
Nu har vi haft vores skønne og lille lækre lucca på Idag 9 uger, i en lille uges tid.
Lucca beviser så meget, at hun har haft en rigtig go start på livet hos jer og det betyder bare ALT :-) Kan allerede sit og gi pote og holde sig om natten ER VIRKELIG STOLT <3 hermed mine aller varmeste anbefalinger til alle jer der ønsker, at købe hund hos Rikke så får i det bedste køb tydeligt bevis herfra en stolt hundemor og lille lækre lucca :-)
E-mail:
Skrevet af Karin Ladegaard, d. 18-08-2013
Tak for et dejligt besøg d. 9/8 og ikke mindst en rigtig god og imødekommende behandling. Vi glæder os til og hente vores lille havanistie Monze i uge 35😊
E-mail:
Skrevet af Mette Nielsen, d. 04-08-2013
Af hjertet tak for rigtig skønt besøg hos kennel madam blå. Sikke en stor oplevelse, og hvor bliver alle hvalpe og hunde forkælet det var tydeligt at se. Vi glæder os rigtig meget til, at hente vores lille lucca om nogle uger :) på glædeligt gensyn kh Mette
E-mail: