Opdræt af de dejligste allergivenlige hunde


Her kan I se om jeg har en lille hvalp, der passer lige til jeres familie.

Når hvalpene er ca 5-6 uger kommer de her på hjemmesiden, og så er i meget velkommen til at kontakte mig, skriver ikke folk op længere, da jeg har dårlig erfaring med dette. vil møde de mennesker personligt inden de kan købe en hvalp her.

Har haft flere henvendelser fra Grønland og færørene, der er interesseret i en lille hvalp herfra, men da der er langt at rejse, vil mange gerne at man kan sende hvalpen derop, og det gør jeg IKKE!

Man skal møde op og se hvalpen og møde os.

Dette gælder også i Danmark, vi leverer ikke hvalpen, man skal selv komme og se hvor den kommer fra, og møde dens forældre, og os.

jeg er ellers MEGET imødekommende, og vil gøre ALT for at jeres lille hvalp for en go start hos jer, og i er altid velkommen til at ringe hvis jeg kan hjælpe med gode råd og vejledning, hviket mange benytter sig af, og jeg nyder at høre fra jer, og se billeder af mine små hvalpe. Nogle gange for jeg også lov at passe dem i ferier, hvilket vi nyder

Det er MEGET VIGTIGT for os at kemien er god mellem jer som hvalpekøber og os som opdrætter, er den ikke det, forbeholder vi os retten til at takke nej til salg af hvalp. ( Dette er heldigvis kun sket få gange)

VIGTIGT at være ærlig, da der er så MANGE følelser indblandet her, både for jer som køber , men så sandelig også for os som opdætter.

Det er MEGET vigtigt at i får den rette hvalp her, og at i er et godt match sammen❤️

Blev for nylig spurgt om noget underligt( i hvert fald i min verden) " har du også moderen til jeres hvalpe???? "

Øhhhhj ja det har jeg da, hvem skulle ellers ha født dem Svarede jeg. Men så kom jeg til at tænke...... Ja der er jo også de " uærlige" der henter de små hvalpe i østlandene og sælger dem i DK som var de deres egen opdræt. Og her kan I være HELT ROLIGE , DET SKER IKKE HER!!!

jeg har ALTID begge forældre , og viser dem med stolthed frem. Dog hvis min han har kærstebesøg, må man vente til at se ham til næste besøg, eller se ham hjemmesiden. Dette accepteres normalt. Har dog været udsat for at måtte hente ham , midt i noget sjovt❤️, da jeg kunne mærke at en Hvalpekøber ikke helt accepterede eller troede på dette.

Jeg er meget ærlig og opdrætter de skønneste hvalpe med hele mit store hundehjerte❤️

ALLE hvalpe vil inden de rejser fra mig blive:

7-8 ugers vaccineret

3 x ormebehandlet

id- chippet og registeret i DHR

sundheds undersøgt af min dyrlæge , som også laver en sundhedsbog på dem

Og vi har altid begge forældre , som vi med stolthed gerne viser frem

Hvis det er første gang man skal have en hvalp , er det en rigtig god ide at sætte sig grundig ind i hvad det indebærer, da det overrasker mange at det kan være hårdt at opdrage og slimulere sådan en lille væsen. I gør jer selv og hvalpen en kæmpe tjeneste ved at forberede jer godt.

ta evt testen KLARTILHUND.DK

Jeg kan anbefale HVALPEBOGEN, her kan I få gode råd og vejledning omkring opdragelse / træning / børn og hund / alene hjemme/ renlighedstræning m.m

Helst telefonisk kontakt ved evt spørgsmål.

Kh Rikke