Velkommen til min hjemmeside.

Her kan i læse lidt om hvad vi er for nogle mennesker

Og se billeder af mine smukke hunde

og se om jeg har en lille hvalp der passer lige til jeres familie.

læse lidt om racerne.

socialisering af hvalpene.

Rigtig go fornøjelse😀

Ring helst hvis i har spørgsmål! 

Vores skønne familie ❤️

Jeg vil her gerne fortælle lidt om bagrunden for hvorfor vi har startet en Kennel.

Jeg........eller retter sagt vi har startet en kennel, for her er det hele familien der er involveret. Vores familie består af: mig Rikke, min mand Lasse og vores 5 skønne børn.  Alle i familien er indraget i den daglige pleje af hundene, så som rengøring, bade-børste, socialisering af hvalpe, gå ture, og træning af hundene m.m.

Vi bor på en nedlagt landejendom i Fabjerg, lidt udenfor Lemvig. Her er der masser af plads til at hunde og børn kan udfolde sig.

Jeg har altid haft hund, og kunne ikke forstille mig et liv uden, men det har altid været små hunde der har haft min interesse.

Min mand og jeg faldt fuldstændigt for Westien, dens mod, selvstændighed , skønhed, var lige noget for os, og det endte med at vi købte vores første westie tæve Carla. Da hun var 2 år besluttede vi os for at hun skulle ha hvalpe, og hun fik 5 skønne bamser, og det var starten på vores liv som "opdrætter". Carla fik hurtigt nye westier venner hjem på gården.

I 2010 faldt jeg fuldstændig for en race jeg aldrig havde hørt om, Bichon Havanais hed den. Den var allergi venlig, meget lærnem, legesyg, elsker sin ejer over alt på jorden, SMUK, og ja alt det passede, jeg fik Selma hjem, den smukkeste lille Bichon pige, hun fik også hurtigt nye lege kammerater. Så ville skæbnen at jeg blev tilbudt at købe 2 Shih Tzu piger af en ven, jeg takkede ja, og det var så starten på den 3 race jeg har. Vi fandt en super lækker han til dem på Sjæland.

Nu var vi pludselig op på at have mange hunde, så vi besluttede os for at gøre det rigtigt. Vi søgte om landzone tilladelse for at have så mange hunde, det fik vi godkendt. Både min mand og jeg har taget den lovpligtige hundeholderuddannelse. Vi byggede vores kennel op, med nye gulve med varme, huler til hundene, helt nyt inventar fra ACU funki, som er lavet af plast, er støjdæmpende og rengøringsvenlig.

Vi har fået lavet 3 store løbegårde på 600 kvm per stk + 3 mindre i gårdspladsen, samt 2 til hvalpe.

Herefter søgte vi godkendelse af vores kennel, med dyrlægekontrol hver 3 måned. Og nu har vi fået vores godkendelse, og Embedsdyrlægen var meget tilfreds med det vi har bygget op til vores dejlige hunde, og kunne se at hundene hos os virkelig trives, var glade, og så pæne ud.

Vi er meget stolte og glade over resultatet, og hundene hos hos har det virkeligt godt. I den tid de er i kennelen, er vi der også det meste af tiden, enten børnene der nusser og leger med hundene, eller min mand og jeg. Vi har altid 3 -4 hunde indenfor på skift.

Vi har siden fået MALTESER (og 1 puddel som er Frederiks vores yngste barns hund) ind i kennelen. De bor hos os inde i huset. De er virkelig smukke og skønne små piger. Så her kan man virkelig snakke om PELSPLEJE. Vi har også fundet dem en lille skøn og dejlig og SMUK han, OGSÅ på Sjælland😀. Så vi glæder os meget til at vi snart kan opdrætte ægte kvalitet Malteser i 2015.

Min mand og svigerfar, har lige været langt nede i Tyskland, hvor vi havde fundet 2 top kvalitets SHIH TZU piger med FCI stambog. De kommer fra et par tyske top opdrætter, som udstiller rundt i europa med fantastiske resultater som følge. Her glæder vi os også MEGET til at opdrætte Kvalitets Shih Tzu i 2015.

Vi holder også meget af at gå til udstilling med vores hunde. Processen optil udstillingen deltager alle også i. Der bliver badet, og børstet og nusset til den store guldmedalje, det er noget vi hygger os meget med, og sætter en ære i at hundene er smukke og velplejet. Vi træner dem til at gå pænt i snor, så vi ikke kommer med en hund der ikke vil gå. Også er det jo bare dejligt at få bekræftet at de hunde vi har er gode og sunde og smukke.

Dette var en lille for historie om os.

Venligst Rikke Stausholm🙂